Mine interesser
Yggdrasil

Yggdrasill.dk

Bøger:

 

Jeg bruger en stor del af min fritid på at læse bøger både på dansk og engelsk, og mine yndlingsforfattere er Terry Pratchett og Stephen King. Jeg læser dog også bøger af andre forfattere, især hvis de skriver gode krimier.

 

Jeg elsker at læse, da det er en god måde at bruge sin fantasi på, når man lever sig ind i en anden verden. Jeg er desuden en ivrig besøger af vores lokale bibliotek, hvor jeg ofte låner bøger hjem som jeg synes er interessante, og hvis jeg godt kan lide dem, står de oftest højest på min ønskeseddel til både fødselsdag og jul.

 

Sammen med Jesper er jeg en ivrig samler af bøger, og vores største samling af bøger er helt klart Discworld serien, som allerede er oppe på over 40 bøger. Min samling af Stephen King bøger er desuden også ved at have vokset sig stor, men der er stadig mulighed for yderligere udbygning af samlingen

Film/TV-serier

 

Min smag indenfor film er ret bred, da jeg både kan lide at se gamle danske film (især Dirch Passer film), action film, japanske kampsportfilm samt animerede film og Disney klassikere.

 

Indenfor TV-serier er min helt store interesse krimiserier hvor man selv kan være med til at gætte hvem der gjorde det, eller science fiction, hvor man kan leve sig ind i en anden verden og forestille sig hvordan fremtiden mon kan komme til at se ud.

 

Da vi begge interesserer os for film, og nyder at se dem, er en af vores drømme engang at få vores egen hjemmebiograf, hvor man kan invitere vennerne hjem til en god film, men dette er dog en drøm som ligger længere ude i fremtiden, da vi først skal have et hus hvor det er muligt at indrette et rum til biografen.

 

Copyright © All Rights Reserved - yggdrasill.dk 2013